یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ , ۱۷:۳۱:۴۳
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ ساعت ۱۷:۴۳
لینک کوتاه مطلب:

توان: وضعیت عرضه نان در سقز، نامناسب است

فرماندار سقز:مردم از وضعیت نان و نانوایی، ناراضی هستند

فرماندار سقز در جلسه کار گروه آرد و نان، اظهار داشت:نظارت نامناسب اعضای کارگروه و عملکرد نامناسب نانوایی ها، ظلم و جفا به نظام و مردم است.
جعفر توان اضافه نمود: نانوایی متعلق به مردم منطقه و محله است و فرد بهره بردار تا زمانی که درست کارکند، در آن به اشتغال مشغول و سهمیه قابل واگذاری به فردی دارای شرایط واگذار می شود.
وی همچنین یادآور شد: تعطیلی خودسرانه تعدادی سنگک پزی ماشینی به جد پیگیری می شود و عنوان نمود: یکی از مشکلات این واحدها، عدم رعایت قیمت بود که تخلف و ظلم به مردم است.
وی افزود: عدم ارائه و پخت نان سبوس دار با آرد کامل، یکی از دغدغه های مردم است که عرضه این نان باید با نظارت مرکز بهداشت و اعضای کارگروه به جد رصد و قیمت آن بر اساس آنالیز، تعیین شود.
توان همچنین با اشاره به تغییر نانوایی های سنگک پز از سنتی به ماشینی بدون اطلاع کارگروه، این اقدام را مغایر با مقررات اتحادیه مربوطه و صنفی برشمرد و ادامه داد؛ بایستی، فروش نان سنگک ماشینی، بر اساس کیلو باشد.
جعفر توان از اداره مخابرات هم خواست تا در راستای جلوگیری از عرضه خارج از شبکه آرد و توزیع مناسب آرد، مشکل اینترنت نانوایی ۱۵ آبادی برطرف شود.
وی نیز با عنوان اینکه، سهمیه آرد متعلق به مردم است بر توزیع مناسب آرد خانه پز و جلوگیری از توزیع آرد خارج از شبکه آرد، تصریح نمود.
فرماندار سقز با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های نانوایی ها، اعتراض به هزینه زیاد حمل آرد است، عنوان نمود: بر اساس پیگیری ها، نرخ حمل آرد بر اساس شرایط و نیازسنجی استان، تعیین شده است.
وی یکی دیگر از دغدغه ها را افزایش سهمیه آرد خانوارها برشمرد و خواستار پیگیری جدی مدیر کل غله شد.
نان کالای حاکمیتی و آرد سهمیه مردم است
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان هم با بیان اینکه، نان کالای حاکمیتی و آرد سهمیه مردم است، تاکید نمود: نانوایی که نان مناسب پخت نمی کند، باید سهمیه اش به فرد واجد شرایط واگذار شود.
جمال صالحی همچنین در پاسخ به پرسش اتحادیه پیرامون تغییر رسته، عنوان نمود: تغییر رسته، تابع فرایند قانونی است.
وی همچنین با اشاره به هوشمندسازی عرضه نان، افزود: این پروژه ای ملی و یکی از اهداف اصلی آن، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه آرد است و بایستی تمام مدیران برای اجرای کامل این پروژه، همکاری جدی داشته باشند.
مشکل صدور پروانه کسب در سامانه، ضرورت تشدید نظارت ها، نظافت محیط نانوایی ها، رعایت میزان اختلاط نمک با آرد و عدم استفاده از جوش شیرین و ضرورت بازآموزی خبازان، از دیگر مواردی بود که در این کارگروه، مطرح شد.