دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , ۰۲:۲۲:۳۶
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۱/۲/۲۹ ساعت ۲۰:۰۴
لینک کوتاه مطلب:

سرپرست فرمانداری سقز: منویات مقام معظم رهبری، نقشه راه باشد

سرپرست فرمانداری سقز اظهار داشت: بایستی همه ما مدیران و مسئولان، گروه ‌ها و جریان‌های سیاسی و اقشار مختلف مردم، بیانات و منویات مقام معظم رهبری را به عنوان نقشه راه در تمام جهت‌گیری‌ها، تصمیم گیری ها، برنامه ریزی ها و فعالیت های پیش رو، مدنظر قرار داده و در این مسیر حرکت کنیم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، جعفر توان در همایش گرامیداشت سیزدهمین سالروز تشریف فرمایی مقام معظم رهبری به شهرستان سقز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: این همایش، دارای خصوصیات استثنایی و منحصر به فردی است، زیرا در اردیبهشت سال ۸۸ انتظار ۳۱ ساله مردم استان کردستان به سر آمد و مرزداران غیور در ۲۲گولان و در سقز در ۲۹ همان ماه با خلق حماسه ای ماندگار به استقبال رهبر شتافتند و این روز برای همیشه در تاریخ جمهوری اسلامی جاودانه شد.
توان ادامه داد: در تاریخ هر ملت و کشوری، مقاطعی وجود دارد که متمایز است و به عنوان نقطه عطف به شمار می آید، روزها و شبهایی که خود تاریخند و تاریخ ساز، هویتند و هویت ساز و تاریخ سقز نیز چنین است. شهری که باستانی ترین و کهن ترین آثار تمدن و فرهنگ را در بین شهرهای استان به خود اختصاص داده و از این رهگذر همواره دور نمایی از حوادث بزرگ و کوچک را با خود دارد.

آفتابی ترین روز سقز
وی عنوان کرد: در اردیبهشت ۱۳۸۸ حادثه ای عظیم و اتفاقی شیرین بر این شهر و دیار واقع شد و تمامی تلخی ها و مرارت های گذشته رابه فراموشی سپرد و حلاوت و لذت کامیابی ها را مضاعف نمود. در ۲۹ اردیبهشت ۸۸، شهر سقز شاهد طلوع خورشید ای از تبار همه باورهای دینی و ارزشهای الهی بود. ولایت این بار از  سقز طلوع کرده بود و با تابش اشعه حیاط بخشش تمامی دل ها و جان ها را صفا و طراوتی دیگر بخشید.
جعفر توان اظهار داشت: آفتابی ترین روز تاریخ شهر سقز، روز ۲۹  اردیبهشت ۱۳۸۸ به عنوان سند افتخار و اقتدار و نمایش ولایتمداری مردمی در اذهان باقی خواهد ماند.
وی آثار این سفر را شامل؛ تغییر دیدگاه امنیتی و منفی نسبت به کردستان، تغییر نگاه از امنیتی به فرهنگی و شکل گیری نگاه جدید مبتنی  بر توانمندی و ظرفیت فرهنگی و هنری و نخبگانی و زمینه ساز معرفی بخشی از ظرفیت های نهفته و مغفول مانده فرهنگ ، هنر و ادبیات این استان دانست و افزود: معظم له، اولین مدال افتخار را به کردستان دادند و فرمودند کردستان سرزمین فداکاری های بزرگ است.
توان ادامه داد: پخش اذان اهل سنت از شبکه استانی رسانه ملی و اختصاص ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار و تصویب ۱۲۰۰ طرح برای توسعه و آبادانی استان که تسریع در گازرسانی، اتمام سد چراغ ویس و جاده مریوان – سنندج از دیگر دستاوردها بود و سفر معظم له به کردستان نقشه راه و چراغ روشنی برای برگزاری جشنواره و فعالیت فرهنگی در همه عرصه ها است.
وی با اشاره به این فرمایش رهبر که مردم سقز در انقلاب اسلامی نمره قبولی گرفته اند فرمایش ایشان را تکرار و افزود: مردم سقز در حساس‌ترین نقاط و مراکز امتحان های دشوار را به خوبی از سر گذراندند و نمره قبولی گرفته اند.

نیازمند بازخوانی سفر مقام معظم رهبری هستیم
سرپرست فرمانداری سقز اظهار داشت: ۲۹ اردیبهشت سال ۱۳۸۸ یادآور خاطره افتخارآمیز سفر پر خیر و برکت و تاریخی مقام عظمای ولایت به استان فرهنگی کردستان و شهر سقز است.
جعفر توان ادامه داد: امیدوارم که در سایه نگاه بلند ارزشمند دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور نسبت به استان کردستان در این دوره شاهد پیشرفت و تعالی استان در تمام حوزه ها به ویژه فرهنگ و هنر باشیم.
در این همایش از خانواده شهید علی سعید زاده که ۴ شهید تقدیم انقلاب اسلامی نموده اند و حاج عمر صالح زاده از جانبازان و فرزندان شهدا، تجلیل شد.