یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ , ۱۱:۳۴:۵۱
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۶/۲۳ ساعت ۱۳:۱۲
لینک کوتاه مطلب:

فرماندار سقز: تامین گوشت سفید مورد نیاز مردم، اولویت کشتارگاه ماد مرغ باشد

سرپرست فرمانداری سقز دربازدید شبانه از کشتارگاه ماد مرغ و نشست با هیات مدیره این واحد و تعاونی مرغداران، خواستار تعامل و همفکری این مجموعه برای تولید با کیفیت شد.

ضیاالدین نعمانی افزود: حمایت از صنعت مرغداری از اولویت های شهرستان است و وقتی مراحل تولید، کشتار و بازار، جداگانه فعالیت کنند، هر بخش به دنبال منافع خود است.
وی اضافه نمود: حلقه‌های هفت‌گانه زنجیره در تولید مرغ، شامل واحد تولید خوراک، واحد پرورش، کشتارگاه، واحد بسته‌بندی، نیروی انسانی متخصص، عرضه مستقیم و صادرات، حذف واسطه‌های اضافی و کاهش هزینه‌ها را موجب می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی هم بیان داشت: مصرف روزانه گوشت سفید مرغ شهرستان سقز ۲۴ تن است.
فریدون حامدی، با عنوان اینکه بیش از ۵۰ درصد نیاز شهرستان سقز، گوشت سفید مرغ تولید می شود، ادامه داد: تعدیل قیمت و تامین گوشت مورد نیاز بازار و مردم اولویت اصلی است.
وی بیان نمود: شهرستان سقز دارای ۱۱۲ واحد فعال مرغداری گوشتی ، ۳ واحد مادر و ۲ واحد تخمگذار است
عبدالله شمسی از اعضای هیات مدیره کشتارگاه ماد مرغ هم بیان داشت: این واحد سال ۱۳۹۰ شروع به فعالیت نمود که در الان ۸۰ نفر به صورت منستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی ایجاد نموده است و هر ساعت توانایی کشتار ۲ هزار قطعه را دارد.
وی تبدیل ضایعات به فرآوری را از برنامه های اصلی این واحد برشمرد و افزود: در آینده بخش سردخانه آن هم گسترش خواهد یافت.
عثمان کریمی از اعضای هیات مدیره تعاونی مرغداران هم بیان داشت: با توجه به حجم سرمایه گذاری های انجام شده در بخش مرغداری، این صنعت، صنعت اول شهرستان سقز است.
وی نبود نقدینگی مرغداران برای تامین دان و جوجه یک روزه را از مشکلات این حوزه برشمرد.
در این بازدید و نشست، مدیران تعزیرات حکومتی، صمت، محیط زیست و نماینده دامپزشکی حضور داشتند.