سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ , ۱۱:۴۷:۰۷
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۱/۱۸ ساعت ۱۶:۴۷
لینک کوتاه مطلب:

بازوند: عقب ماندگی کریدور در استان کردستان را جبران خواهیم نمود

معاون وزیر راه:۱۳ کیلومتر مسیر سقز – بوکان تا پایان امسال زیر بار ترافیک می رود

 هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در بازدید از مسیر کریدوری افزود: 10 کیلومتر بقیه مسیر هم در سال 1405 انجام خواهد شد.
بازوند اضافه نمود: بخشی از اعتبار شامل تملک زمین ها هم به صورت جداگانه اختصاص خواهد یافت.
وی بیان نمود: محدوده کریدور فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری مرز بازرگان تا بندر امام خمینی (ره) است که از ۵ استان عبور می کند.
وی یادآور شد: کریدور در کردستان، به دلیل اینکه کمتر از سایر استان ها زیر بار ترافیک رفته، دارای شرایط سخت تری است و بایستی این عقب ماندگی جبران شود.
معاون وزیر راه ادامه داد:در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سال ۱۴۰۲ نسبت به استان های دیگر اعتبار بیشتری به استان کردستان اختصاص یافت که امسال هم این اعتبار ۲٫۵ برابر بیشتر خواهد شد و این افزایش را در استان هزینه خواهیم نمود.
در این بازدید، محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس، کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان، ضیاالدین نعمانی، سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سقز و مرادی، مدیرشرکت ساخت و توسعه در استان کردستان هم با اشاره به حادثه خیز و پرتردد بون مسیر کریدوری خواستار در نظرگرفتن اعتبار لازم برای اتمام آن شدند.
معاون وزیر راه: ۷٫۵ کیلومتر مسیر سقز- بانه تا پایان شهریورماه زیربار ترافیک می رود
بازوند: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص خواهد یافت
هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در بازدید از این مسیر بیان داشت: مسیر سقز- بانه از محورهای پرترافیک و حادثه خیز است.
وی عنوان نمود:تکمیل جاده بانه –سردشت و بانه – مریوان هم از مطالبات جدی است.
بازوند با اشاره به آماده سازی ۲٫۶ کیلومتر ابتدای جاده سقز – بانه خواستار شد؛ با ایمن سازی این محدوده، زیر بار ترافیک برود.
محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس، کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان، ضیاالدین نعمانی، سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سقز و الیاسی مدیر کل راه و شهرسازی استان کردستان هم خواستار در نظرگرفتن اعتبار لازم برای تسریع در بهره برداری از قطعات آن شدند.
گفتنی است پروژه ۴ خطه نمودن این مسیر ۵۶ کیلومتری، شامل؛ ۶ زیرقطعه است که قطعات ۱ و ۶ به طول ۴ و ۷ کیلومتر به بهره برداری رسیده، زیرقطعه ۲ و ۳ و ۴ به ترتیب شامل؛ ۱۰، ۱۳ و ۱۲ کیلومتر، فعالیت عمرانی آن در حال اجرا است. همچنین ساخت دو پل بزرگ از دیگر مواردی است که پیمانکاران انجام خواهند داد.