کاهش ۱۶ درصدی وقوع سرقت در شهرستان سقز
فرماندار سقز:مشارکت عمومی و نقش آموزش همگانی در کاهش سرقت موثر است
فرماندار سقز، مشکلات اقتصادی، کاهش مسئولیتپذیری اجتماعی، کمبود نظارت و ضعف در بازدارندگی و اعتیاد را از علل سرقت برشمرد و ادامه داد: بایستی با تقویت نهادهای نظارتی، استفاده از ظرفیت های مردم نهاد، فناوریهای نوین مانند دوربینهای مداربسته و سامانههای هوشمند در مناطق حساس، افزایش گشتهای انتظامی و تقویت نیروهای پلیس در مناطق جرمخیز، آموزش و فرهنگسازی برای پیشگیری از وقوع سرقت و کاهش وقوع این جرم، تلاش نمود.
جعفر توان با اشاره به به سرقت باطرهای مخابراتی در روستاها و خلل در خدمات رسانی به مردم، خواستار تدابیر لازم مخابرات و مشارکت روستائیان در حفاظت از تجهیزات شد.
وی اضافه نمود: قرارگاه سرقت به عنوان یک نهاد چندبخشی میتواند در هماهنگی میان دستگاههای امنیتی، قضایی و اجتماعی نقش کلیدی ایفا و با رصد دقیق مناطق جرمخیز، تحلیل علمی علل سرقت با مشارکت دانشگاهیان و اجرای طرحهای عملیاتی هدفمند، نقش موثری در کاهش این معضل داشته باشد.
سرهنگ شهرام عبدی، رئیس پلیس آگاهی استان کردستان هم با اشاره به کاهش وقوع سرقت در شهرستان سقز از افزایش میزان سرقت های کشف شده خبر داد و تصریح نمود: کشف سرقت در کمترین زمان از دغدغه های پلیس است. وی در بخشی دیگر از سخنان خود، راه اندازی کمپ ماده ۱۶ را در کاهش سرقت های خرد موثر برشمرد.
علیرضا رضاپور، دادستان سقز هم سرقت را پر تکرارترین بزه برشمرد و خواستار تدابیر لازم برای کاهش این جرم شد.
سرهنگ صادق پیروزی، فرمانده انتظامی سقز هم از کاهش ۱۶ درصدی وقوع سرقت در این شهرستان خبر داد.
در ادامه بر ضرورت تکمیل سامانه های پایش تصویری شهری و بازار، تکمیل بانک اطلاعاتی بازاریان، نصب تجهیزات خودمراقبتی، شناسایی تقاط جرم خیز و تدبیر برای جلوگیری از سرقت باطری های مخابراتی، تاکید شد.