سقز میزبان شورای مسکن استان
تاکید فرماندار سقز بر تسریع در پروژه نهضت ملی مسکن
جعفر توان همچنین با اشاره به درنظرگفتن اعتبارات برای تکمیل ساختمان شماره ۲ فنی و حرفه ای خواستار تسریع در اتمام آن و ادامه فعالیت پیمانکار شد.
توان در بخشی دیگر از سخنان خود، بر اتمام هتل ورزش، اتمام دانشکده علوم و فنون، تسریع در بهره برداری از پروژه های آبرسانی به ویژه مجتمع ها، تسریع در پروژه رفع تداخلات اراضی کشاورزی، تسریع در تملک شهرک صنعتی شماره ۲ عصر آباد، تاکید نمود.
در این نشست مدیر کل راه و شهرسازی، مدیر بانک کشاورزی استان، رئیس دانشگاه کردستان، مدیر کل ورزش و جوانان، مدیر عامل شرکت توزیع برق و آب و فاضلاب، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای، مدیر کل دفتر امور شهری، مدیر عامل شرکت شهرک ها و تعدادی از پیمانکاران به ایراد سخن پرداختند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان مطرح نمود:
ضرورت نقش استانداری در بودجه ریزی
کیومرث حبیبی در جلسه بررسی مشکلات طرحهای عمرانی سقز بیان داشت: در سالهای اخیر، در بحث بودجه ریزی به استانداران تفویض اختیار شده بود که از این طریق طرحهای کلان چون فرودگاه و آبرسانی به سقز و راه آهن به اتمام رسید.
حبیبی با بیان اینکه طرحهای کلان با منابع مالی فعلی به اتمام نمی رسد، بیان نمود: برای اتمام طرحهایی چون کریدور، ساختمان شماره ۲ فنی و حرفه ای و هتل ورزش نیاز به این مهم است.
استاندار: مهمترین مطالبه مردم کردستان از دولت، تکمیل پروژه کریدور است
استاندار کردستان در شورای مسکن استان با محوریت سقز و بررسی مشکلات طرحهای عمرانی بیان داشت: تکمیل کریدور، فعال سازی دوباره پروژه اقتصادی ذوب آهن سقز، تکمیل طرحهای جهاد آبرسانی به روستاها و تسریع در ساخت نهضت ملی مسکن از دغدغه های جدی است.
اسماعیل زارعی کوشا از تلاش ها و مطالبه گری و تسلط فرماندار سقز بر اطلاعات پروژه های عمرانی تقدیر و تشکر نمود و افزود: توان، مدیری است که با پروژه ها زندگی می کند.
رئیس مجمع نمایندگان استان هم بیان داشت: همانگونه تصمیمم گرفته شد پروژه راه آهن با تزریق اعتبارات بیشتری به اتمام برسد برای کلان طرح کریدور شمال- جنوب هم انتظار می رود همین گونه عمل شود.
محسن بیگلری خواستار تسریع در اتمام طرحهای آبرسانی، دانشکده علوم و فنون، فعال سازی ذوب آهن سقز، ارتقای زیرساخت های مخابراتی در روستاها، تسریع در رفع تداخلات اراضی، اتمام طرحهای آموزشی، بازگشایی بازارچه سیف، حذف پیچ های خطرناک و احداث دوربرگردان در برخی از بخش های کریدور شد.