دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , ۱۰:۴۳:۲۴
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۳/۲/۲۹ ساعت ۱۲:۲۴
لینک کوتاه مطلب:

طرح جامع شهر سقز به تصویب رسید

خبرگزاری ایمنا و پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در خبری از تصویب طرح جامع شهر سقز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان خبر دادند.

بر اساس این گزارش، در این جلسه استاندار کردستان اظهار داشت: طرح جامع تفصیلی سقز از مسائل مهم است که در اجرای این طرح حوزه زیرساخت‌های اقتصادی باید به عنوان مؤلفه بسیار مهم مورد توجه قرار گیرد.
اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: طرح جامع سقز باید با مشورت و همراهی دستگاه‌های ذیربط مورد بررسی قرار گرفته و نقاط ضعف آن برطرف شود.
زارعی کوشا با اشاره به ظرفیت های سقز، عنوان نمود: سقز می‌تواند به مرکز ترانزیتی و صادرات و واردات کالا تبدیل شود و به عنوان یک منطقه پشتیبان می‌تواند در حوزه راهبردی در مباحث اقتصادی و مرز عمل کند.
وی همچنین بیان نمود: فرودگاه سقز و اتمام کریدور شمال غرب – جنوب غرب می‌تواند به تقویت این محوریت اقتصادی در سقز کمک کند

اکبر محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان هم بیان داشت: طرح جامع شهر سقز از سال ۱۳۹۹ آغاز شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان هم اعلام نمود: میزان سرانه فضای سبز در سقز ۳ متر است و در برنامه جامع برآورد شده به ۹ متر افزایش یابد.
کیومرث حبیبی اادامه داد: پیوند فرودگاه سقز به منطقه آزاد بانه- مریوان می‌تواند عامل بهره‌مندی سقز از ظرفیت‌های این منطقه شود.

سندی برای بهبود کیفیت زندگی شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری سقز که در این جلسه حضور داشت در ارتباط با این اقدام مبارک اظهار داشت: پیشتر طرح جامع سقز در قالب جلسات متعدد کارگروه امور زیربنایی استان بررسی و تصویب شده و امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصویب گردید.
لقمان ایازی: در ادامه فرایند این مهم، طرح که توسط یکی از مشاوران توانمند کشور تهیه شده جهت تصویب به شورای عالی معماری و شهرسازی کشور ارجاع و در صورت تصویب ، طرح تفصیلی شهر سقز توسط مشاور راه و شهرسازی تدوین و طرح نهایی مدون برای اجرا به شهرداری ابلاغ خواهد شد.
طرح جامع، نوعی برنامه ریزی شهری و یک سند و خط مشی است که به توسعه فیزیکی یک شهر در دراز مدت مربوط می شود و معمولا بازه زمانی حدود ۱۰ تا ۱۵ سال آینده را پوشش می دهد.
ایازی: اهداف طرح جامع شهری، شامل تسهیل حمل و نقل در سراسر شهر، ایجاد فضاهای اجتماعی بیشتر، بهبود کیفیت زندگی شهروندان، توسعه اشتغال و تجارت و رونق کسب و کارها و انتقال صنوف مزاحم و آلاینده است.