توان: اجتماعی نمودن مبارزه با مواد مخدر، یک شعار عملیاتی شود
توان: معتادان متجاهر، باید در تمام نقاط سطح شهر سقز، جمع آوری و ساماندهی شوند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، جعفر توان با اشاره به مسئولیت اداری و اجتماعی تمام ادارات عضو شورای مبارزه با مواد مخدر، تصریح نمود: هماهنگی و هم افزایی، مشارکت اجتماعی و مسئولیت پذیری در مبارزه با مواد مخدر، امر ضروری است.
توان با اشاره به مسئولیت پذیری اجتماعی در برابر صیانت از معتادان بهبود یافته، بر پیگیری و زمینه سازی بهزیستی و سایر ادارات جهت اشتغال به کار این افراد تاکید نمود.
توان با بیان اینکه کسی منکر وجود اعتیاد و معتاد در جامعه نیست، اضافه نمود: اعتیاد در هیچ جامعه ای به طور کامل ریشه کن نمی شود ولی با عزم راسخ، اجتماعی نمودن مبارزه و افزایش مسولیت اجتماعی جامعه، خانواده ها و ادارات در قبال اجتماع و فرد معتاد، این بلای خانمانسوز بسیار کاهش خواهد یافت.
سرپرست فرمانداری سقز بر استفاده از ظرفیت های قانونی و اعتبارات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شورای اسلامی شهرها و شهرداری و سایر دستگاه ها برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تاکید نمود.
وی با اشاره به وظایف مشخص دستگاه های اجرایی برای مبارزه با مواد مخدر، تصریح نمود: به عنوان مثال، شهرداری ها برابر قانون در قبال معتادان متجاهر مسئولیت دارند و در راستای این مهم این دو نهاد نباید غفلت ورزند.
توان همچنین در بخشی دیگر از سخنان خود از انجمن های مردم نهاد، فعالان اجتماعی و مسئولان کمپ های ترک اعتیاد خواست تا بیش از گذشته، با ارائه طرحهای راهبردی و عملیاتی، شهرستان سقز را در راستای پیشگیری و مبارزه با اعتیاد یاری دهند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سقز با بیان اینکه، اعتیاد زمینه بروز بسیاری از کجروی های اجتماعی است، تصریح نمود: همچنین بر اساس آمار بیش از ۷۰ درصد از سرقت های خرد توسط افراد معتاد انجام می شود
سرهنگ صید علی صفری، فرمانده انتظامی شهرستان سقز هم با عنوان اینکه برخی از خانواده ها، معتادان را طرد نموده اند و جامعه و خانواده آنان را پذیریش نمی کند افزود: ما و به ویژه خانواده در برابر معتادان مسئول هستیم و بی تردید نگریستن به معتاد چون یک بیمار، زمینه بهبودی و بازگشت فرد دچار شده را فراهم خواهد ساخت.
علیرضا رضاپور دادستان سقز هم خواستار اعلام ظرفیت های کمپ ها، دستگاه های اجرایی و شهرداری برای ساماندهی معتدان متجاهر شد.
حسین رسولی، مدیرکل بهزیستی کردستان نیز برای ساماندهی معتادان متجاهر در سقز و حمایت از کمپ های ترک اعتیاد، بیش از گذشته اعلام آمادگی نمود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان نیز با تاکید بر ضرورت تسریع در جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر سقز، ظرفیت های قانونی دستگاه ها اجرایی را تشریح نمود.
محمد سلیم کریمی، افزود: کمپ های ترک اعتیاد سقز با اولویت پذیریش معتادان متجاهر، در راستای غربالگری و ساماندهی معتادان آمادگی لازم داشته باشند.
در این جلسه بر غربالگری دقیق معتادان، درمان و بازآموزی، حمایت های بعد از درمان و آگاه سازی خانواده ها از این بلای خانماسوز تاکید شد.