دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ , ۰۱:۱۱:۰۱
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۱/۳/۱۱ ساعت ۰۱:۳۹
لینک کوتاه مطلب:

توان هشدار دارد؛ وضعیت کرونایی شهرستان سقز شکننده است

سرپرست فرمانداری سقز با بیان اینکه، بر اساس آمار رسمی 37 و یک دهم درصد مردم شهرستان سقز دُز سوم واکسن کرونا را تزریق نموده اند، وضعیت کرونایی شهرستان سقز را به دلیل عادی انگاری و استقبال کم، شکننده توصیف نمود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری سقز، جعفر توان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی و ستاد کرونا با بیان اینکه، تزریق دُز سوم واکسن کرونا نباید به فراموشی سپرده شود، اضافه نمود: مردم شهرستان سقز، پیک اول کرونا را به سختی پشت سرگذراندند و ان شاا.. شاهد حوادث ناگوار برای سلامت مردم نخواهیم بود.
توان با اشاره به مصوبات کارگروه استانی ستاد کرونا مبنی بر اعمال محدودیت برای افرادی که دُز سوم کرونا را دریافت ننموده اند، افزود: شبکه بهداشت، جامعه هدف را که دز سوم تزریق ننموده اند، شناسایی و برای تزریق با مشارکت سایر دستگاه ها، اقدامات و تسهیلگری لازم را انجام دهد.
وی با عنوان اینکه، ارائه خدمات در بانک ها و اماکن دولتی، منوط به تزریق دز سوم واکسن کروناست، خواستار پیگیری سریع شبکه بهداشت برای این امر شد.
توان با بیان اینکه دولت سیزدهم برای تامین واکسن کرونا، تلاش ها و هزینه زیادی انجام داد، تصریح نمود: این اقدام دولت برای نگرانی سلامت مردم بود.
سرپرست فرمانداری سقز همچنین با اشاره به تلف شدن نوعی از ماهیان در سد شهید صالحیان ( چراغ ویس)، خواستار تسریع در تشکیل تیمی متشکل از بخشداری مرکزی، ادارات مرتبط و دهیاری برای پاکسازی این محدوده شد.
توان با بیان اینکه رسانه ها در این خصوص، به حق در اسرع وقت اطلاع رسانی کردند، اضافه نمود، از اصحاب رسانه این انتظار است که دلیل موضوع را از طریق مسئولان امر بررسی و واکاوی کنند و مسئولان هم موظف به پاسخگویی هستند تا مردم دچار نگرانی نشوند.
وی همچنین از مسئولان خواست تا با جدیت خدمات را اطلاع رسانی و همچنین موارد پیش آمده در حوزه کاری خویش را به صورت شفاف، کارشناسی و فنی اطلاع رسانی نمایند.
سرپرست فرمانداری سقز همچنین در خصوص جمع آوری مرغ زنده، جمع آوری و دفن مناسب زباله های عفونی، هشدارهای اطلاع رسانی در مورد بیماری های غیرواگیر چون چاقی و کم تحرکی، تاکید نمود.
وی با اشاره به طولانی مدت شدن فرایند انتقال محل های نگهداری دام چوبداران تازه آباد، از شهرداری و شبکه بهداشت سقز خواست تا تا سه شنبه آینده این موضوع تعیین تکلیف شود.
جعفر توان همچنین با اشاره به تلاش و اهتمام مردم روستای «پیر عمران» برای ایمنی آب و حفاظت از آب سد از طریق تبدیل فضولات حیوانی به کود ورمی کمپوست این اقدام آنان را ستود و تصریح نمود: باید سایر روستاهای اطراف سد نیز از مردم این آبادی الگو گیرند.
وی خاطرنشان ساخت که بخشدار، دهیار و بهورز ۱۹ روستای حاشیه سد باید اقدامات آموزشی و فرهنگ سازی برای جلوگیری از ورود فضولات حیوانی به سد انجام دهند.